123

0%

Hvilket slags vejr fortrækker du?

Hvor bruger du din fritid?

Hvad kunne du tænke dig at lave i din fritid?

Af hvilken grund kunne du tænke dig at skifte job?

Hvilken slags mad fortrækker du?

Hvad matcher din personlighed?

Når du kommer til et nyt sted, hvad er det første du besøger?

Hvilken Atmosphere fortrækker du på din arbejdsplads?

Hjælp til flytning hvilken pakke fortrækker du?

På en skala fra 1-4 hvor tit kommer du for sent? (1-Aldrig, 4-Altid)

123
STORE EUROPASISKE BYER

Dine svar viser, at den bedste lokalisering for dig ville være sted som Berlin eller Budapest. Du elsker atmosfæren i en storby. Tempoet, nattelivet og det faktum at lære forskellige, fantastiske mennesker og deres kulturer at kende. Du arbejder for at tjene penge og kravle op af karrierestigen i et velkendt firma. Du er ligeglad med det gode vejr, som en professionel - du vil tilpasse dig. Hvis du føler, at quizzen har givet dig de rigtige svar, kan du tjekke vores tilbud på disse steder.
DET VARME SYD EUROPA

Dine svar viser, at den bedste jobplacering for dig ville være sted som Grækenland eller Malta. Du føler dig bedst på varme lokationer, hvor du kan slappe af med dine venner. Solen gør dig glad og giver dig ekstra energi. Ture på stranden er det bedste i fritid eller fridage. Du er social og udadvendt. Derfor arbejder du, du trives blandt internationale kollegaer. Atmosfære i arbejdstiden? - Kun afslappet. Hvis du føler, at quizzen har givet dig de rigtige svar, kan du tjekke vores tilbud på disse steder.
NATURSKØNNE CENTRAL EUROPA

Dine svar tyder på, at den bedste jobplacering for dig ville være sted som Polen. Du har ikke noget imod ændringer, du kan lide dem. Polsk vejr vil hjælpe dig i disse høje temperaturer om sommeren og sne om vinteren. Du er hårdtarbejdende og selvsikker person, du skal sikkert have ro. Så du tage på vandreture bjergene i det sydlige Polen eller svømme i havet i nord. Du vil ikke være alene. Hvorfor? Fordi du er udadvendt - vil du sikkert finde selskab på arbejdspladsen. Hvis du føler, at quizzen har givet dig de rigtige svar, kan du tjekke vores tilbud på disse steder.
NORDEUROPÆISKE ØER

Dine svar viser, at den bedste lokalisering for dig ville være sted som Irland. Du er en god og pålidelig medarbejder. din indsats er altid 100%. Du forventer den rigtige løn for dit hårde arbejde og loyalitet. Efter en hård dags arbejde elsker du at hvile i naturen. Gåture i bakkerne eller langs havet - ja! Sådan oplader du batterierne. Du har ikke noget imod køligt vejr - du kan sætte pris på det. Hvis du føler, at quizzen har givet dig de rigtige svar, kan du tjekke vores tilbud på disse steder.

Share your Results: