Livet i Athen del 1

Vi har siden starten af jobiudlandet tilbudt job i Smukke Grækenland, primært i hovedstaden (Athen) det er på nuværende tidspunkt, vores absolut mest populære destination. Det skyldes landets skønne klima som tilbyder fantastisk sommervejr, samt stabile og behagelige temperaturer selv i vintermånederne.

Som overstående vejrdiagram viser, er sommeren en fantastisk periode som starter tidligt. Allerede i marts kan man forvente T-shirts vejr, og dermed nyde de lune nætter samt den gode mad. Grækenland er et socialt folkefærd og de samles i stor stil i byens charmende områder som er fyldt med restauranter og bars.

Byen Athen

Du er sikkert nysgerrig på livet efter arbejdet i Ahten, Apollo rejser beskriver kort nogle muligheder du bør benytte hvis du er i Athen!

Livet efter arbejde

I den moderne by Athen er der en bred vifte af caféer, taverner og natklubber, og ved Akropolisklippens fod pulserer forlystelseslivet i Plakas krogede gader. For de lokale i Athen er det en del af hverdagen at sidde på en café og nye en god frappé. Prøv det samme og bestil også en græsk klassiker som tzatziki, moussaka eller souvlaki… eller hvorfor ikke en gyros?

Shopping:

Shopping i Athen Side om side med den 3.000 år gamle markedsplads, Agoran, handles der på loppemarkedet i Monastiraki. Omkring Syntagma-torvet og langs med shoppinggaden Ermou finder du mest shopping med alt lige fra olivenolie og tøj til tæpper og skulpturer. Hvis du søger mere eksklusive tøjbutikker og restauranter, skal du finde torvet Kolonaki. Athens forlystelsesliv Tag en pause fra shopping og historiske oplevelser og lad storbyens forlystelsesliv forføre dig.

Kilde: https://www.apollorejser.dk/rejser/europa/graekenland/athen

Hvad siger tidligere personer vi har rekrutteret til Athen?

Vi tilbyder f.eks. Job som kundekonsulent for store internationale virksomheder som google og Facebook. Danske Christoffer fik jobbet som kundeservice Agent, og har igennem hele processen været tilfreds med forløbet. Med i jobbet fik Christoffer følgende:

✈️ Betalt fly
? Betalt hotel i 2 uger ved ankomst
?‍? Betalt oplæring
? Afhentning i lufthavn
?Træning (google-certificering)

Udover overstående fik Christoffer hjælp til, at finde en permanent bolig til en pris som matcher lønnen. I Athen er priserne på bolig langt lavere end i Danmark, og processen en del nemmere. Der er ligeledes mange penge, at spare hvis man er villig til at bo mere end 1 person. Se f.eks. Her

Udover den væsentligt billigere boligpost, kan man som danskere også se frem til billigere priser på stort set alle produkter i landet. Overordnet set er priserne omkring en halvering af de danske priser.

Skriv et svar