Interview hjælp – tag vores quiz for at se om du er klar

0%

Hvorfor vil du bosætte dig i dette land?

Hvad gør dig til den bedste match, til denne stilling?

Fortrækker du at arbejde i grupper eller individuelt?

Hvad motivere dig?

Hvorfor skulle vi hyre lige dig?

Hvordan vil du beskrive dig selv?

Hvorfor opsagde du dit job?

Hvordan håndterer du situationer med meget stress?

Hvorfor søger du denne stilling?

Kender du til firmaet?

Interview 1
DU ER KLAR TIL DIN JOBSAMTALE

Tillykke, du har læst lektien og er nu klar til din jobsamtale, ingen spørgsmål vil overraske dig du har forberedt dig selv tilstrækkeligt, information og firmaet historie har du helt styr på. Du forstår kravene til stillingen og rekrutterings personel vil finde dig uimodståelig. VI krydser fingere, held og lykke.
DU HAR BRUG FOR LIDT EKSTRA TID FOR AT VÆRE KLAR TIL DIN JOBSAMTALE.

Tillykke! Du er halvejs, du skal bare være en lille smule mere forberedt, husk at læse kravene til jobbet og hvad jobbet går ud på. Læs på firmaet hjemmeside om deres værdier og historie, de stpøger ofte hvilken person du er og hvad der motivere dig, husk at dine svar skal være personlige og specifike i iht. Spørgsmålet. At være til en jobsamtale er det samme som at være til eksamen, man skal forberede sig. Men du er godt på vej, vi krydser fingere held og lykke!!!
DU ER IKKE KLAR TIL ET JOBSAMTALE!

Det ser ud til at du ikke endnu er klar til en jobsamtale, følg vores råd og tag lidt tid til at forberede dig selv, læs firmaets profil, deres aktiviteter og værdier. Tjek deres krav for den stilling du søger, tænk over de svar du giver: Hvorfor er du den bedste match til jobbet, hvad motiverer dig, forbered nogle eksempler disse er nogle af de mest gængse ting de vil spørge om. Overrask dem med interessante svar. Du kan gøre det, vi krydser fingere for dig! Held og lykke!!!