FAQ

Vi startede Job I udlandet for at hjælpe dig, med dit spændende eventyr. For det første at finde det det perfekte sted og job. Men det stopper ikke der. Vores intentioner er at hjælpe dig igennem hele processen, med ansøgning, forberede dig til job samtale, hele vejen op til hvor du allerede er ankommet til udlandet.

Vi arbejder kun med kollegaer der selv er taget til udlandet. Det betyder at vi kender, og forstår de udfordringer du må komme ud for, når du tager til udlandet. Kombineret med vores 24/7 service og assistance når du allerede er stratet i dit nye job, vi er din største hjælp for dig til at få et succesfuldt ophold.

Job I udlandet er en del af Jobsabroad.eu. Vi hjæper med jobs med tysk, fransk, hollandsk svensk, finsk og norsk sprog. Alle sprog har deres egen hjemmeside, som du let kan finde på hovedsiden www.jobsabroad.eu

For at være sikre på at dit CV indholder alt den nødvendige information for en udlandsk arbejdsgiver, har vi derfor lavet et simplt værktøj til at lave dit CV. Gå til hjemmesiden Superawsomec.com eller klik på linket ”Mangler du et CV?” på vores hjemmeside for nemt at lave et professionelt CV, Hvilke også ser AWESOME ud.

Hvis du har et CV, kan bare trykke ansøg nu og uploade dit CV.
Hvis du ikke har et CV kan du nemt og hurtigt lave et Engelsk CV med vores CV-Maker som du kan finde her:

https://jobiudlandet.dk/build-cv/

Vi prøver altid at svare på din ansøgning indenfor 24 timer.
Hvis dette ikke er tilfældet, så skriv til os inde på Facebook her: https://www.facebook.com/jobiudlandet.dk/ også svarer vi dig med det samme.

Selvfølgelig, du kan finde en oversigt under hoveddelen på start siden kaldet ”Feedback om os ”, og derudover kan vi næten altid, sætte dig i kontakt med en af vores candidater, der allerede arbejder der hvor du ønsker at tag hen. Vi ønsker at gøre det personligt og troværdigt.

For at deaktivere din konto, venligst send os en email til info@jobiudlandet.dk

Hvis du bliver afvist til et job, vil vi for det første give dig en detaljeret grund hvorfor, sammen med firmaet. Dernæst vil vi se om der er andre jobs som er bedre for dine kapaciteter.

Ingen af vores servicer skal du betale for. Fra lave et CV til hjælp i udlandet, alt er gratis. Vores mål er at hjælpe dig med at starte dit eventyr.

Når du oplever problemer med at lave et CV, ansøge for et job eller andre tekniskeproblemer, venligst kontakt os via facebook eller send en email til info@jobiudlandet.dk