Episode 2: Attraktioner-Fest og fede strande i Athen

 

#1 – Akropolis

Akropolis er først og fremmest kendt af samtlige indbyggere i hele Athen, da det gamle bygningsværk kan ses fra stort set hele den store millionby. Men det imponerende byggeri er også kendt uden for Athens og sågar Grækenlands grænser – og meget endda. Akropolis er et 2.500 gammelt monument og bygningsværk, som hvert år lokker tusinder og atter tusinder af nysgerrige, historie- og kulturinteresserede turister til. Et must see hvis det er dit første besøg til Athen!

Kilde: https://www.sunnyferie.dk/graekenland/athen/

 

 

#8 – Piræus

Hvad enten du er på udkig efter det friske og anderledes pust, et havne- og industriområde kan give midt i storbyræset, eller om du går og leger lidt med tanken om at sejle fra Athen og ud til en af de mange græske øer, så er Piræus et besøg værd. Den gamle bydel i Athen ved navn Piræus har eksisteret som havneby i ca. 2500 år og blev grundlagt omkring 500 år f.Kr. Fra Piræus kan du sejle med en af de utallige færger til og fra de mange græske øer, og det er anslået, at omtrent 11 millioner mennesker hvert eneste år sejler med disse færger fra netop denne havneby. Området er en anelse støjende med har på samme tid en enorm charme med store åbne pladser, hyggelige parallelle gader og boulevarder over det hele. Her får du virkelig en stemning i verdensklasse. Hele sommeren er der fest stemning og seværdigheder i netop dette område.

Kilde: https://www.sunnyferie.dk/graekenland/athen/

 

Nattelivet i Athen

Nattelivet i Athen er noget for sig selv,de mange turister samt unge mennesker flokkes og fester langt ud på natten. Vi har fundet 2 områder som især vores tidligere kandidater har elsket!

Exarchia er et kvarter i Athen, der tilbyder en fusion af urban og moderne kultur i denne græske hovedstad. Det er berømt for sin fantastiske mad og kunstneriske vibe og et uendeligt udvalg af barer og restauranter, der er tilgængelige her. Mens du er i Exarchia, kan du tage en øl og nyde den i hjørnet af en bar eller endda være med i mængden, der danser i natklubberne!

 

Dine kommende kollegaer vil helt sikkert være friske!

I Psiri-kvarteret er der ligeledes masser af muligheder for at gå i byen i nattelivet. Psiri er Athens svar på Soho i London med masser af diskoteker, barer og caféer, men også områder som Syntagma, Theseio og Kolonakier er populærer blandt de unge i nattelivet. I Athen bevæger man sig ikke ud i nattelivet før omkring midnat. Klubberne åbner sent, men holder også åbent til ud på de tidlige morgentimer.

Kilde: https://www.sunnyferie.dk/graekenland/athen/

Nyd din Weekend på stranden – her er to forslag

Den ultimative luksusstrandoplevelse, Astir Vouliagmeni betragtes som et af de bedste steder for en svømmetur i Athen. Astir ligger – som navnet antyder – i den smarte sydlige forstad til Vouliagmeni og tilbyder et komplet udvalg af tjenester af høj kvalitet, fra gratis WiFi over stranden til muligheden for at forhåndsbestille en af de store og komfortable liggestole . Og selvfølgelig er et bredt udvalg af kaffe, is, mad og drikke muligt.

SOUTH-COAST

Et af de mest populære steder at svømme i Athen, der ligger i den sydlige forstad til Voula. Sandstranden tilbyder en række tjenester og har høje kvalitet solsenge til rimelige priser. Om sommeren arrangeres strandfester ofte med forestillinger fra kendte græske sangere. Indgang i ugedage er 4 euro pr. Hoved og 5 euro i weekenden. Stranden er også let tilgængelig via offentlig transport: enten tager metroen til Elliniko station og derefter den 122 bus eller tage sporvognen til terminalstoppestedet Asklipio Voulas.

Skriv et svar