5 STRANDE I ATHEN, SOM DU BARE MÅ BESØGE!

Athen er hovedstaden og den største by I Grækenland. Byen har en unik historie som daterer tilbage til før år 0. Blandingen af den spændende historie, den fantastiske mad og 350 sol dage om året, tiltrækker hvert år millioner af turister til byen. Endnu en af grundene til at besøge Athen er deres gudeskønne strande, som ligger inden for byens grænser eller nogle få kilometer fra byen. I denne blog post kan du finde 5 af vores top strande i eller omkring Athen!

1. AKTI VOULIAGHMENI

 

De lokales yndlings strand! Stranden er delt op i to afdelinger, en offentlig strand og en privat betalings strand. Betalingsstranden koster et par EUR per person, men kommer så til gengæld med en liggestol samt en parasol. Udsigten fra stranden er helt fantastisk!

 

2. NEA MAKRI

 

Denne strand ligger lidt længere væk fra Athens bymidte – omkring 40 km væk. Men vælger man at overkomme distancen bliver man til gengæld belønnet. Udsigten fra stranden samt atmosfæren er helt forrygende. Når man er der, føltes det næsten som Caribien, med krystal blåt vand og en lang smuk sandstrand.

 

3. VARKIZA

 

Varkiza er en by I udvikling, som for hvert år der går får flere og flere besøgende, og af god grund! En lang smuk sand strand, med masser af barer og cafeer omkring. Vi anbefaler at bruge en hel dag derude ?

 

4. ARTEMIDA

 

Artemida – er et navn fra den Græske mytologi. Det var guden for Jagt, dyr, skov, bjerge og landbrug. Stranden er populær og du vil her finde flere folk på Stranden end de andre strande i denne artikel. Men lad ikke dette skræmme dig væk! Straden er super lækker, med smukt rent vand, masser af cafeer og barer hvor du kan få lækker mad og rigtig god kaffe.

 

5. VOULA BEACH

 

En lækker sand strand, ikke for stor og ikke for lille. Udover det, er stranden ikke overrendt med turister, endnu. For at nå stranden skal man blot bruge offentlig transport.

 

Syntes du også Athen lyder som en spændende by og et sted du kunne tænke dig at arbejde? Så se vores job opslag omkring kundeservice jobs in Athen, hvor vi pt. søger folk.

https://jobiudlandet.dk/job/virksomhed-i-athen-soger-6-danske-kundekonsulenter/

Skriv et svar